Brit Care pentru caini

Brit Care este o hrana super premium pentru caini si a fost dezvoltata pentru a proteja corpul cainelui de efectele negative ale mediului inconjurator. Brit Care contine ingrediente de inalta calitate, atent selectionate, cum ar fi carnea de miel, somon, hering, rata si iepure. Ingredentele mai sus mentionate sunt folosite in producerea unor formule hipoalergenice care previn intoleranta alimentara si sunt usor de digerat. Brit Care contine de asemenea si ingrediente care ajuta imunitatea, starea generala si combat aparitia unei boli grave.

88.06 lei274.43 lei

Brit Care

Brit Care Mini Hair and Skin

246.91 lei
Reduceri!
87.68 lei269.99 lei
84.62 lei274.34 lei
74.02 lei239.18 lei
Reduceri!
Reduceri!


Brit Care, Preventie prin nutritie

Cainii sunt la fel de sensibili la schimbarile negative ale lumii moderne ca si oamenii.

Stresul este un factor recurent in declansarea bolilor de inima, cancer si diabet.

Tratarea acestor afectiuni este de multe ori complicata si costisitoare.

Utilizarea pe termen lung a proteinelor vegetale sau animale din grau, proumb, soia, porc, vita si pui a produs o serie de alergii la caini. Eliminarea alergenilor tipici din alimentatia canina este o treapta importanta in imbunatatirea proprietatilor nutritive ale mancarii si asigurarea unei conditii fizice bune ale cainilor.

Cel mai mare beneficiu al mancarii fara cereale este indicele glicemic scazut care scade riscul de obezitate, una din cele mai comune boli a lumii moderne.

Un alt ingredient important al produselor Brit Care este silimarina, ingredientul activ din Amurariu (Ciulinul Laptelui) care previne inflamatiile si protejeaza ficatul.

Tipuri de hrana:

1.Miel si orez

Produsul contine doar proteine din carnea de miel si orez si nu provoaca alergii.

Carnea de miel este usor digestibila si este bogata in  acizi grasi polinesaturati, care protejeaza muschii si restul tesuturilor cainelui. In asa fel el va fi mereu in conditie fizica perfecta.

2.Somon si cartofi

Acest produs este fara cereale si contine proteine doar din carnea de somon si cartofi.

Amino acizii sunt fundatia de baza pe care se dezvolta muschii iar somonul contine toti amino-acizii importanti in proportii optime. Carnea somonului mai contine si niveluri ridicate de acizi grasi omega-3, care contribuie la  stralucirea blanii, dezvoltarea simturilor si a sanatatii sistemului cardiovascular.

3.Ingrijire speciala

Aceasta categorie a fost gandita pentru 4 tipuri de nevoi nutritionale:

  • controlul greutatii, Weight Loss, care contine iepure si orez.
  • activitate ridicata, Endurance, care contine rata si orez
  • participarea la competitii, Dog Show Chaampion, care contine somon si hering
  • sensibilitate la alergeni, Sensitive, care contine vanat si cartofi.