Mancare uscata pentru pisici Acana – BIOLOGICALLY APPROPRIATE(Apropiat Biologic)

Hrana Acana pisici ofera cea mai buna alimentatie pentru felina dvs. Descoperiti in aceasta categorie gama Acana dedicata pisicilor indiferent de rasa sau varsta.

107.21 lei199.89 lei
107.24 lei192.98 lei
NOU
78.72 lei43.73 lei per kilogram
107.21 lei214.41 lei
NOU

Acana

Acana Homestead Harvest Pisici 4,5 kg

176.90 lei39.31 lei per kilogram
NOU
176.91 lei39.31 lei per kilogram
NOU
78.71 lei43.73 lei per kilogram


Sortimentul bogat de carne gustoasa din hrana uscata Acana va satisface nevoile nutritionale ale pisicilor. Acana Regionals pentru pisici reflecta patrimoniul local si exprima diversitatea hranei proaspete oferita de preriile, vaile roditoare si apele imaculate din vestul Canadei. Sortimentul bogat de carne de vita, rata, miel, pasari de curte crescute in aer liber, oua de cuibar, si pesti pescuiti in salbacie, toate acestea livrate PROASPETE sau CRUDE in raport WHOLEPREY(prada integrala) fac din gama Acana o hrana de neegalat. Aceasta hrana unica si savuroasa contine 75% carne si 25% fructe si legume constituind o hrana completa pentru pisica dvs. Alegti hrana potrivita pisicii dvs:Acana Wild Prairie Pisica - carne de pui si curcan crescuti in aer liber, oua de cuibar si peste salbatic, Acana Pacifica Pisica - 5 tipuri de carne de peste salbatic, pescuit in mod sustenabil, Acana Grasslands Pisica - carne de miel, rata, oua de cuibar, peste salbatic si carne de curcan crescut in aer liber.
De ce sa alegeti Acana pentru pisica dvs? Pentru ca:
  • este net superioara hranei conventionale
  • sortiment bogat de carne
  • limitata in carbohidrati
  • nu contine cereale
  • contine fibre si antioxidanti naturali, etc.

Hrana Acana pentru pisici este preparata din ingrediente regionale, autentice, proaspete livrate zilnic in exclusivitate in bucatariile proprii NORTHSTAR. Compania foloseste doar ingrediente proaspete provenite de la fermieri si pescari in care au incredere. Bobitele gustoase a hranei Acana vor fi pe placul pisiciii dvs. cu siguranta!