Hrana caini Orijen – BIOLOGICALLY APPROPRIATE(Apropiat Biologic)

Hrana caini Orijen ofera cea mai buna alimentatie pentru companionul dvs. Sortimentul bogat de carne de vita, porc, rata, miel, pasari de curte crescute in aer liber, oua de cuibar, si pesti pescuiti in salbacie, toate acestea livrate PROASPETE sau CRUDE in raport WHOLEPREY (prada integrala) fac din gama Orijen o hrana de neegalat.

Reduceri!

Hrana Uscata Caini

Orijen Original

394.18 lei
Reduceri!

Hrana Uscata Caini

Orijen Regional Red 11,4 kg

502.86 lei
257.30 lei42.88 lei per kilogramLivrare gratuita ✓

Hrana Uscata Caini

Orijen Original 2 kg

116.14 lei58.07 lei per kilogram
Reduceri!

Hrana Uscata Caini

Orijen Dog 6 Pesti

476.68 lei
Reduceri!

Hrana Uscata Caini

Orijen Dog Fit & Trim 11,4 kg

412.48 lei37.50 lei per kilogramLivrare gratuita ✓
Reduceri!

Hrana Uscata Caini

Orijen Senior 11.4 kg

394.18 lei35.83 lei per kilogramLivrare gratuita ✓
NOU

Hrana Uscata Caini

Orijen Puppy Small Breed

119.24 lei


Hrana caini Orijen este formulata conform standardului BIOLOGICALLY APPROPRIATE(Apropiat Biologic) din ingrediente regionale proaspete, care in mod garantat vor mentine cainele sanatos, fericit si puternic dealungul intregii vieti. Gama Orijen caini contine pana la 85% carne si 38-44% proteine, de aproape trei ori mai mult ca hrana obisnuita si nu include proteine vegetale. 2/3 carnea folosita pentru prepararea hranei este proaspata sau cruda. Asta inseamna ca mancarea Orijen caini furnizeaza nutrientii esentiali in cea mai buna forma si ofera aromele savuroase pe care cainii in mod instinctiv le adora. Hrana Orijen caini contine foarte putini carbohidrati (max 20%), deci este limitata glicemic: dieta naturala a cainilor contine foarte putini carbohidrati asadar Orijen inlocuieste carbohidratii rapizi cum ar fi porumbul si orezul, cu fructe si legume cu indice glicemic scazut.
Beneficiile hranei Orijen pentru caini:
  • Sortiment bogat de carne gustoasa
  • Carne in raport WHOLEPREY (prada integrala)
  • Limitata in carbohidrati
  • Contine fructe si legume proaspete
  • Complet fara cereale
De ce sa alegeti un produs din gama Orijen pentru cainele dvs?

Ingrediente regionale, autentice - Hrana Orijen este preparata in exclusivitate in bucatariile proprii NORTHSTAR din ingrediente proaspete, livrate zilnic. Compania foloseste doar ingrediente proaspete provenite de la fermieri si pescari in care au incredere. Aceste ingrediente sunt aprobate ca fiind adecvate consumului uman. Gama Orijen pentru caini reflecta patrimoniul local si exprima diversitatea hranei proaspete oferita de preriile, vaile roditoare si apele imaculate din vestul Canadei.