Hrana pisici Orijen – BIOLOGICALLY APPROPRIATE(Apropiat Biologic)

Hrana Orijen pisici ofera cea mai buna alimentatie pentru felina dvs. Descoperiti in aceasta categorie gama Orijen dedicata pisicilor indiferent de rasa sau varsta.

Hrana Uscata Pisici

Orijen Original Cat

265.39 lei

Hrana Uscata Pisici

Orijen Cat Fit & Trim

272.89 lei

Hrana Uscata Pisici

Orijen Kitten

133.98 lei


Sortimentul bogat de carne gustoasa din hrana uscata Orijen pisici va satisface nevoile nutritionale ale pisicilor. Hrana Orijen pentru pisici reflecta patrimoniul local si exprima diversitatea hranei proaspete oferita de preriile, vaile roditoare si apele imaculate din vestul Canadei. Sortimentul bogat de carne de pasari crescute la curte, in aer liber, oua de cuibar, si pesti pescuiti in salbacie, toate acestea livrate PROASPETE sau CRUDE in raport WHOLEPREY(prada integrala) fac din gama Orijen o hrana de neegalat. Aceasta hrana unica si savuroasa contine 85% carne si 15% fructe si legume constituind o hrana completa pentru pisica dvs. 2/3 carnea folosita pentru prepararea hranei este proaspata sau cruda ceea ce inseamna ca mancarea Orijen furnizeaza nutrientii esentiali in cea mai buna forma si ofera aromele savuroase pe care pisicile le adora in mod instinctiv .
De ce sa alegeti Orijen pentru pisica dvs? Pentru ca:
  • carne in raport WHOLEPREY (prada integrala)
  • sortiment bogat de carne
  • limitata in carbohidrati (max 20 %)
  • nu contine cereale
  • contine fibre si antioxidanti naturali, etc.

Hrana Orijen pentru pisici este preparata din ingrediente regionale, autentice, proaspete livrate zilnic in exclusivitate in bucatariile proprii NORTHSTAR. Compania foloseste doar ingrediente proaspete provenite de la fermieri si pescari in care au incredere. Bobitele gustoase a hranei Orijen pisici vor fi pe placul pisiciii dvs. cu siguranta!